Rallyprinsesse Annie Seel


Annie Seel er en svensk motorsykkel og rallyfører. Hun har skapt et veldig godt navn for seg selv innen motorsport verdenen og det gjorde hun blant annet ved at hun satte rekord ved å bestige Mount Everest, på motorsykkel. Annet enn det så er Annie Seel også kjent for å være en god fører innen enduro kjøring, i tillegg til at hun har vært med som deltager i det kjente Dakar Rally løpet.

Som deltager i Dakar Rally er hun kjent som et av de beste kvinnelige førerne. Hun har også fått en pris for Årets Eventyrer i Sverige, og det fikk hun etter hun i 2005 deltok i et 800 km langt løp som heter TSCO Vegas to Reno. Løpet foregår i ørkenen og førerne kjører da på motorsykkel. Hun har var også deltaker i verdens første elektriske grand prix, som foregikk i Storbritannia.

Annie Reel har også tittelen som den første kvinnen i verden som har deltatt i alle de store offroad løpene som foregår på motorsykkel, og det dekker løp som arrangeres på alle verdens kontinenter. Annie Seel har vunnet flere av løpene som hun har deltatt i.