Moto GP en god interesse


Siden 1949 da det første mesterskapet ble avholdt, har Moto GP vekket interesse hos motorsykkelentusiaster omkring hele verden. Dette er motorverdens svar på F1 fylt med fart og spenning. Spektakulære forventinger oppfylles i våre konkurranser med mange talentfulle førere. Over 20 konkurranser avholdes hvert år over hele verden og byr på mye spenning og adrenalin. Dette er den perfekte reisen for deg som elsker sport.

Den perfekte ferien

Moto GP arrangeres over hele verden, og du kan enkelt kombinere ulike race med den perfekte ferien. Spania, Italia, Latvia, Frankrike eller Polen. Dette er alle land hvor det arrangeres spennende løp som kan kombineres med den perfekte ferien. Hvorfor ikke nye litt sol og varme samtidig som du opplever noe av det beste motorsporten har å by på? Eller hva med en tur til imponerende Silverstone Circut i England? Kombiner biler, fart og spenning med alt det en storbyferie har å by på. Les mer her.

En spesiell opplevelse

En opplevelse for alle motorsykkel entusiaster uansett alder. Grand prix motorsykler er bygget for fart, spenning og rallyløp. Dette er noe som er underholdende på tv, og noe helt annet er det å oppleve på nært hold. En opplevelse for livet!