Interesse for motorsykkel


Det finnes få ting som er tøffere enn bikere. Motorsyklister har stolte tradisjoner, og motorsykkelklubber er i stadig vekst. I 2021 forventes en solid vekst som følge av økt fokus på feriering i NorgeFinn gode tilbud på nettet hva angår MC og ferie.

Fremtiden er usikker, og feriering i eget land er et brennhett alternativ. I det siste har selve interessen for motorsykler økt betydelig i Norge. I tillegg har avgiftene ved kjøp av MC i Norge i dag blitt redusert etter et vedtak i statsbudsjettet, som videre gjør det til et mer tilgjengelig alternativ for mange.

MC som hobby

Det finnes mange måter å dyrke MC-hobbyen på. Mange velger å fikse småting på sykkelen i egen garasje. Dette fort blir et slags mekka der de interesserte kan ta vare på og behandle sykkelen i fri utfoldelse. Etter slitsomme arbeidsdager blir mekkebua en form for terapi, der man kan trekke seg tilbake og slappe av. Mange liker motorsport, som racing på både motorsykkel og bil. Enten du liker best å selv sitte på sykkelen, eller se på andre kjøre, er det også mulig å reise for å se løp. Slik som mange ser på Formel 1, finnes det også Grand Prix for motorsykkel!